El Teu Diabòlic

ACTIVITAT PER  A QUÈ ELS MÉS JOVES EXPERIMENTIN QUÈ ÉS SER DIABLE

Després de 3 anys, PER FI tindrem una edició del Diabòlic tal i com la coneixíem abans de la pandèmia.

SERÀ EL DISSABTE 30 D’ABRIL DE 2022 AL LLARG DEL MATÍ

De fet, va ser durant la pandèmia que va néixer l’acte: El Teu Diabòlic per tal de donar la oportunitat als més joves de participar de la cultura popular de la vila en un context difícil per aquest col·lectiu.

El Teu Diabòlic

Enguany, tot i la normalització de la situació pandèmica, el Ball de Diables de Vilafranca vol tornar a apostar per aquest acte per tal d’apropar la tradició als més joves, que aquests experimentin què és ser diable, tirar carretilles i estar acompanyats del so dels tabals.

Així doncs la nostra intenció és consolidar EL TEU DIABÒLIC dins el Diabòlic emplaçant-lo als carrers, concretament amb una cercavila de foc que resseguirà la plaça del Bisbe Torres i Bages (Barceloneta-Sant Magí), al mateix barri en el que al vespre culminarà el Diabòlic.

 

OMPLE EL FORMULARI

Per tant, posem a disposició un formulari on els tutors legals dels menors podran fer efectiva la inscripció d’aquest acte “El teu Diabòlic”, ja que les places són limitades. El formulari es tancarà el 26 d’abril.

El Teu Diabòlic

 

QUÈ HEU DE TENIR EN COMPTE DE L’ACTIVITAT EL TEU DIABÒLIC

– Cal tenir entre 10 i 16 anys

– Cal venir acompanyat d’un adult

– On: A la plaça del Bisbe Torres i Bages

– Quan: El dissabte 30 d’abril de 2022

– Horaris:
   1r grup de 10:30h a 11:15h
   2n grup de 11:30h a 12:15h
   3r grup de 12:30h a 13:15h

– Què heu de dur:
   Capa i forca (en la mesura del possible)
   Ulleres de seguretat i mocador
   Es recomana portar roba de cotó

 

Aquell dia els Diables tindrem paradeta amb el nostre marxandatge on podreu adquirir forques, mocadors, samarretes, etc.

Qualsevol dubte sobre l’activitat el podreu adreçar al nostre correu diablesdevilafranca@gmail.com o bé en un missatge privat al nostre instagram @balldediablesdevilafranca

Podran participar amb el Passaport Edunauta