Agraïments Festa Major 2015 i Bicentenari

El Ball de Diables de Vilafranca vol donar les gràcies a totes les persones que han ajudat a fer possible els actes finals del Bicentenari i la Festa Major d’enguany.

L’exposició del Bicentenari ha comptat amb l’ajuda inestimable de Xavi Aranda, Raimon Bové, Salvador Valls, Fèlix Balanyà (Calçats la Fàbrica), Jordi Rivas, Maria Mercè Senabre, Ray Molinari, Romà Caba, Toni Galitó, Antonio Alvarez, Tintoreria Juncosa, Fòrum Berger Balaguer, Pirotècnia Igual, Penedès TV, Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès i sobretot de Ladyssenyadora.

A l’espectacle de versos ha col·laborat Alberto Redondo, Dani Mayor, ANC, Ondunova, els Balls de la Festa Major que van ajudar a fer l’inici dels versos i, especialment, en Jordi Ruiz. El Ball de Foc i la construcció del nou Silè hagués sigut imposible sense l’ajuda d’Aida Rius, Carles Meda, Èric Rossell, Evelyn Núñez, Javi Gutiérrez, Jordi Romagosa, Mireia Andrade, Ricardo Sáez, Xavi Millan, tota la gent que va formar part del Cordó, els tabalers, els Balls de Diables del Pla, Sant Pau d’Ordal i la Ràpita, Sidral Brass Band, tots els ajudants de carros, sarrons, aigues, els portadors del Silè, Amics del Drac, els Nyokis, Filibusters i l’Alquimista: Alberto Lanzas.

Durant la Festa Major i els dies previs hem comptat amb la col·laboració de Sergio Ros, Cal Valls, Cal Ramon, el Cafè del Bilwy, La Barraca (FM Popular), La Moderna, “Trias, vins i caves”, El Coixí de les Agulles, Serigrafia B.Lluch, Iron Paellers, Dispengar, Glaçons el Pingüí, Sònica i tots els comerços que amb la seva contribució econòmica han fet possible els actes del Bicentenari .

Finalment, volem agrair la col·laboració de les persones que ens han sigut imprescindibles al llarg de l’any i durant la Festa Major: Miquel Cartró, la Creu Roja, GEIF, Bombers, Protecció Civil, Brigada Municipal, Rafa Cabezas, Toni Alujas, en Mossèn Jaume Berdoy, Parròquia de Vilafranca, al Col·legi Sant Ramon especialment per deixar-nos les seves instal·lacions tants dies, Servei de Cultura, als Administradors de la Festa Major i, evidentment, a tots els ex-diables que ens han donat el seu suport durant tot l’any i que sense ells, no seríem on som.

I com sempre, volem agrair a tothom que ha assistit als nostres actes: sense vosaltres no seríem res. Moltíssimes gràcies a tots.