9è Diabòlic – 30 d’Abril

El proper 30 d’Abril tindrà lloc la novena edició del Diabòlic, un acte consolidat en calendari festiu de Vilafranca. L’objectiu del Diabòlic és fer difusió dels diferents elements culturals del món del foc dels Països Catalans, convidant dues colles de diables i una bèstia de foc del territori. Enguany les colles convidades són els Diables de Castellbisbal, el Ball de Diables del Vendrell, i el drac de Montblanc.

L’acte començarà amb una cercavila de foc que s’iniciarà a les 9 del vespre a la Plaça Jaume I i acabarà al Parc de Sant Julià. El recorregut és el següent: Plaça Jaume I, c/ Santa Maria, Plaça de la Vila, c/ de la Cort, c/ Sant Pere, c/ Sant Antoni, c/ Sant Fèlix, Avinguda Catalunya i Parc de Sant Julià. Al acabar la cercavila de foc hi haurà sopar per a les colles participants.

Seguidament, al voltant de dos quarts de 12 de la nit, al darrera de l’Auditori Municipal de Vilafranca (Zona Esportiva), començarà un concert Sunday’s Ska Jazz, un jove grup vilafranquí creat l’any 2012, que ens oferirà el seu repertori de temes de jazz versionats a ritme de ska. La festa s’acabarà amb els DJ’s Kimberly i Clark provinents de Barcelona.

 

cartell_bo_marques